sit-anprc
Član
Ciro@ Ja sam meni napravio takav slican kao na slici. A bubanj sam napravio od butan boce. Bas i nije nesto lep ali kruni fantasticno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E bas na to sam mislio.
Treba mu 4 coveka maximalno 2 sata da okruni 5t,posto je naveo da mu treba samo za sebe,i tako 4 puta godisnje.objasni decku kolko ljudi treba da opsluzuje taj krunjac nezna zato sto kod nas to nema i prvo nebi mogo da nadje ljude da bi mu se isplatilo kod nas dnevnica 25e
E bas na to sam mislio.
- - - - - - - - - -
Treba mu 4 coveka maximalno 2 sata da okruni 5t,posto je naveo da mu treba samo za sebe,i tako 4 puta godisnje.
A sta ako hoce saporine da stavlja u supu ili hoce da djakira za sebe, mozda covek nema elevatorTreba mu 2 coveka u ambar i 2 da pustaju,nazad gde su sapurine postavi elevator i sipa u prikolicu a kukuruz u rinfuz ide u prikolicu,treba mu samo za sebe ne usluge da radi.
Kod nas kad se kruni pola ciganske male dodje.
E sad ga i ti pretera pa stace na saporine 3 ne nosi valjda u bastu , pa ti si mislio da stavi veliki elevator da nosi saporine a di bracane ima da baca preko prikolicePa lakse mu da nagura prikolicu gde hoce i istovari sapurine nego da placa njih 3 da ih nosaju tamo-vamo,isto i za kukuruz vazi.
Kako je digo taj kukuruz u ambar ako nema elevator,baco rucno?
Ma ja zrna ne dzakiram to ide direktno u prikolicu pa na prodaju... Okrunimo 20 tona i kraj.. Meni vise odgovara onakav krunjac bez rupa jer ga postavim pored cardaka i samo lopatama bacam u njega,elevator penje zrna u prikolicu a saporine idu dole pa jedan lopatom za sneg ih ubacuje u prikolicu ili na kraju mogu da postavim i elevator sa kim penjem kukuruz ali nema potrebe... Sacu da postavim jedan krunjac sto sam pronasao pa da mi date neki savet dal da ga uzmem ili ne..
- - - - - - - - - -
Pronasao sam ga slucajno i zvao coveka i nije neka cena.. ALi interesuje me moze li od njega nesto da bude???
http://www.polovniautomobili.com/oglas2980179/rucna_izrada_krunjac/
- - - - - - - - - -
Zna li neko valja li ovo sa oglasa nesto ili da ne idem za dzaba??? Nisu neke pare ali treba jos da se doradi.. I koji bi elektor motor mogao da pokrece ovo cudo ili samo kardan od traktora???
- - - - - - - - - -
Pomocccccc........[/QUOTE
Ovaj krunjac stoji od prosle zime stalno ga obnavlja nikako da ga proda nesto mu fali cim do sad nije prodat.
Znaci odavno stoji??? Sta li mu fali jer mozda neko zna???
- - - - - - - - - -
Zvao sam coveka i kaze da bi mi ga i doneo do kuca... Malo mi je to cudno...![]()
Moj savet ti je da ne uzimas kako hoces.. PITAJ BUKURA ON TI JE STRUCAN ZA TE STVARITrazi za njega 300 evra.. Pa jeste cudan nacin kako je napravlje... Ali otkud znam nisu to neke pare mozda moze da se dorade nedostaci???