Zoran Kostović
Član
@buro
Svaka cast na majstorluku i slikama. Neka te dugo i bez problema sluzi!
Svaka cast na majstorluku i slikama. Neka te dugo i bez problema sluzi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dali neko ima cakovec krunjacmacvanin je napisao(la):slike moga nemam u racunaru pa cu probati da ubacim slike novih oni su oko 800 do 1000eura
Post je spojen: [time]1254314378[/time]_________________________________________________
![]()
Ovo je opasna masinaMILOŠ D.T je napisao(la):Ovaj je moj.![]()
Kakvog vasara ??panonac je napisao(la):N.A. kakvi su utisci sa jucerasnjeg vasara..
panonac je napisao(la):Ovo je opasna masinaMILOŠ D.T je napisao(la):Ovaj je moj.![]()
![]()
Jeste, bio je oko 5 hiljada evra 2008 na NS-sajmu.North ARMY je napisao(la):Milose jel to iz Beceja proizvodjac i koliko si ga platio ??![]()
Farmer II je napisao(la):@ milos dt koja je sirina bubnja i kakav je ucinak krunjaca?
North ARMY je napisao(la):Kod mene u selu ima jedan covek takav,prava je zver ali mi se nije svidjala njegova cena on rece malo jace od 7000e.licno mislim da je malo napumpao da bi rasterao potencijalnu konkurenciju.
Da tako je.KishRobert je napisao(la):taj je iz n.beceja,znate li vi geografiju?!
![]()