ok. red je sta i od njih dobiti s obzirom koliko oni nama uzimaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nesto slicno aksijalnom lezaju ako sam skontao dobro?Dragan27t@hotmail.com je napisao(la):u profili zavareni u trokut nose jednu plocu 10 mm u nju je urezan kanal i slozene kuglice 62.06 lezaja
na njih lijeze ova velika ploca koja vrsi prenos i u nju je ukopan kanal a u sredini ima lezaj 62.06 z
onda opet ide kanal i kuglice pa ova manja ploca koja nosi elevator.
tako nekako kao dva aksijalca. ali sad posle 2000 tona imam problem ploce su mekane i kanali se produbili tako da se ploce dodiruju pa znaju da zastanu. Tako da ovih dana planiram da ipak ugradim 2 aksijalca jest da su 200 e ali otplatice se brzo. Malo ce ih bit gadno ugradit ali se nadam da cu uspijeti.SAKULJAN-BUKUR je napisao(la):Nesto slicno aksijalnom lezaju ako sam skontao dobro?Dragan27t@hotmail.com je napisao(la):u profili zavareni u trokut nose jednu plocu 10 mm u nju je urezan kanal i slozene kuglice 62.06 lezaja
na njih lijeze ova velika ploca koja vrsi prenos i u nju je ukopan kanal a u sredini ima lezaj 62.06 z
onda opet ide kanal i kuglice pa ova manja ploca koja nosi elevator.
cestitam zemljakfenzija je napisao(la):Stigao mmi je stroj...
![]()
![]()
![]()
danas sam nako probno ubacio dva tri sepeta,ali mi malo lomi komusu i ne oguli je do kraja,i malo lomi zrno ali mislim da tu jos treba nekog finog stelovanja...