aleksandar101
Član
juki jeli izmedju total ili neka kombinacija, uredan vocnjak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Freza odradjuje posao . ako je kišovita godina potrebno od 4 do 5 frezovanja godišnje a ako je sušna kao ova do sada je bilo dva frezovanja proletos kada je unošen veštak i sada prije upotrebe kap po kap i đubrenje kroz sistemjuki jeli izmedju total ili neka kombinacija, uredan vocnjak..
Da upravo tako . Padavine su ove godine bile dobro raspoređene za deo atara gdemije voćnjakDa li to znaci da si sad imao prvo zalivanje u krusci ?
svaka čast, velik je to posao..koju frezu imaš, ako možeš postaviti sliku, ja imam bočnu frezu kućne radinosti od nekog čovjeka iz stanara. I po meni je bolje frezati nego totalom često
Sto ne probas sa cackalicama na vreme i posle uvijanjem grana manje posla a dobijes isto granu po 90 cJa ludim od povijanja grana na pola hektara , kanap ,savijac.. Nije neka fizikalija ,ali je dosadno i uzima puno vremena , kako ti to uspevas na tolikoj povrsini ?
Sad bas skidam kanape i savijace ,isto vremena koliko mi je trebalo dok sam vezivao