Keserović sigurno ne sadi trešnju kalemljenu na magrivu na 45cm razmaka, već na neku slabu podlogu. Drugim rečima može sebi da pribavi ili proizvede podloge, sadnice, uostalom ima rasadnik, verovatno mu i daju "reklamni materijal" šta li, sve je to OK i normalno ali njega znači ne košta ništa ili mu je trošak prihvatljiv.
Drugo, neće on kao ja i neko drugi da sa villager dm-25 i imt539 i trulom prikolicom da ide u njivu sa buretom od 200 litara vode i pretače u prskalicu, već opet ima ljude koji za njega rade kako fizički tako i ostali posao.
Njegovo je da se pojavi u voćnjaku u odelu i da gleda da ne ukalja cipelke
i to je ok, al nemojmo se porediti onda 1 na 1.
Zamisli realno posadiš bilo šta na razmak 3 metra između redova, nek poluprečnik krošnje bude pola metra što jedino jabuka i kruška mi padaju na pamet, to je već samo 2 metra prostora za prolaz traktorom. To se dodatno reši tako što se grane razvode na špalir i slično, tako da sve to može, ali se vraćamo na radne sate i opremu i probleme koji nastaju.
Treba biti realan prema sebi da li možeš to sutra da odradiš, ako možeš samo napred, ako ne budi realan.
Ja imam oko 130 trešanja, pola su dvogodišnje, pola jednogodišnje, plašim se ove sezone kako ću ja to postići, a zamisli da sam na pola hektara sadio kruške na pola metra i 3 metra razmak, tačno krevet u njivu da prenesem