Ne suzbija kr. zlaticu. Insekticid je u praskastom stanju i sipam ga 2 puta u zemlju prilikom sadnje i prilikom ogrtanja.
A kako se zove taj preparat?znaci ne rastvara se u vodi?I dali e stavlja u tkz odzak (u zemlju) ili na zemlji?hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne suzbija kr. zlaticu. Insekticid je u praskastom stanju i sipam ga 2 puta u zemlju prilikom sadnje i prilikom ogrtanja.
imas gde treba da se zahvalis. radar, galation, foxim. Da stavlja se uz odzak u zemlju i ne rastvara se u vodiA kako se zove taj preparat?znaci ne rastvara se u vodi?I dali e stavlja u tkz odzak (u zemlju) ili na zemlji?hvala unapred
@crni grujama jok ne postioje masine ,, taman posla vada ljudi ,, malim moticicama ,, i male grabulje ,,kao one sto se deca igraju po , pesku ,krenu i jesen i zavrsavaju do godine ha ha.. pa normalno da postoji, brate pa da li mi zivio na marsu ili ili smo pali s meseca ,razmislii sta pitas , sta danas ne postoji ,, de reci mi![]()
K.jutro = koliko ariLjudi koliko krompira ide na jedno K.jutro mislim na seme
ma jok ne postioje masine ,, taman posla vada ljudi ,, malim moticicama ,, i male grabulje ,,kao one sto se deca igraju po , pesku ,krenu i jesen i zavrsavaju do godine ha ha.. pa normalno da postoji, brate pa da li mi zivio na marsu ili ili smo pali s meseca ,razmislii sta pitas , sta danas ne postoji ,, de reci mi![]()
Da li je neko imao sortu Vineta?
Tamo gde uzimam seme nemaju Lisetu(izmrzla) pa mi nude tu sortu kao slicnu?!
Prijatelju bez sekiracije , pitanje koje si postavio je sasvim na svom mestu, pa nesade svi krompir na više pa da moraju znati kakve ih mašine vade a nije ni sramota pitati. Prike samo Ti popi jedno pivce i neobraćaj pažnju na takve mangupeTi ako nisi radan da pomognes i izadjes u susret lepo covece nemoj da komentarises,mogao si da napises vadi se plugom primer ili sta bilo a ne da mi tu filozofiras nesto,i ja da hocu da zbijam sale zbijao bi ih na forumu koji je predvidjen za tako nes a ne ovde