Ne suzbija kr. zlaticu. Insekticid je u praskastom stanju i sipam ga 2 puta u zemlju prilikom sadnje i prilikom ogrtanja.
A kako se zove taj preparat?znaci ne rastvara se u vodi?I dali e stavlja u tkz odzak (u zemlju) ili na zemlji?hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne suzbija kr. zlaticu. Insekticid je u praskastom stanju i sipam ga 2 puta u zemlju prilikom sadnje i prilikom ogrtanja.
imas gde treba da se zahvalis. radar, galation, foxim. Da stavlja se uz odzak u zemlju i ne rastvara se u vodiA kako se zove taj preparat?znaci ne rastvara se u vodi?I dali e stavlja u tkz odzak (u zemlju) ili na zemlji?hvala unapred
@crni grujama jok ne postioje masine ,, taman posla vada ljudi ,, malim moticicama ,, i male grabulje ,,kao one sto se deca igraju po , pesku ,krenu i jesen i zavrsavaju do godine ha ha.. pa normalno da postoji, brate pa da li mi zivio na marsu ili ili smo pali s meseca ,razmislii sta pitas , sta danas ne postoji ,, de reci mi
K.jutro = koliko ariLjudi koliko krompira ide na jedno K.jutro mislim na seme
ma jok ne postioje masine ,, taman posla vada ljudi ,, malim moticicama ,, i male grabulje ,,kao one sto se deca igraju po , pesku ,krenu i jesen i zavrsavaju do godine ha ha.. pa normalno da postoji, brate pa da li mi zivio na marsu ili ili smo pali s meseca ,razmislii sta pitas , sta danas ne postoji ,, de reci mi
Da li je neko imao sortu Vineta?
Tamo gde uzimam seme nemaju Lisetu(izmrzla) pa mi nude tu sortu kao slicnu?!
Prijatelju bez sekiracije , pitanje koje si postavio je sasvim na svom mestu, pa nesade svi krompir na više pa da moraju znati kakve ih mašine vade a nije ni sramota pitati. Prike samo Ti popi jedno pivce i neobraćaj pažnju na takve mangupeTi ako nisi radan da pomognes i izadjes u susret lepo covece nemoj da komentarises,mogao si da napises vadi se plugom primer ili sta bilo a ne da mi tu filozofiras nesto,i ja da hocu da zbijam sale zbijao bi ih na forumu koji je predvidjen za tako nes a ne ovde