Nebih se slozio.Prvo,zemlja u semberiji je plodnija od lijevca,drugo,mislim da sve preko 1500kg krompir nemoze iskoristiti,trece,ako se potrefi kisna godina onda dolazi do mnogo bolestina zbog viska azota i trumu gomolji.I kod nas su pojedinci bacali i do 2500kg ali su kasnije uvidjeli da je to bacanje para.sova je napisao(la):Pa, momci i ja bacam 1200 kg/ha, ali djubrim i stajnjakom.Ovo 2000kg/ha se odnosi na njivu bez stajnjaka.Onda, nasa zemlja to podnosi, ipak je ovo nerodnija zemlja nego u Vojvodini, ( za Laktase neznam ), jedan dio Semberije uz Drinu moze parirati Vojvodini, tu je parcela gdje je izmjeren rekord u prinosu za NS6010 (mislim da je taj hibrid) i bla, bla i odoh ja lagano u
Post je spojen: [time]1300044265[/time]
_________________________________________________Ma te zajebancije su za male kolicine,koliko bi ti trebalo dana da tako isjeces tri,cetri tone.Zna se zasta sluzi rakija.amac86rs je napisao(la):ja sam cuo da treba pre svakog presecanja potopiti noz u alkohol radi dezinfekvije,da se nebi virusi prenosili sa krtole na krtolu
Post je spojen: [time]1300018469[/time]_________________________________________________
naravno i gljive i bakterije,ali virusi su najgori