Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bosserb je napisao(la):@ Malinar dobro si shvatio.Ako sadis citav krompir imat ces samo vise sitnog kromrira koji nema trzisnu vrijednost a ako sadis iskrizan imat ces 80%krupnog.Kako si mi objasnio da si zemlju potorio stajnjakom ,oodlicno,samo pripazi ma plamenjacu ,imas azota za izvoz .Eto valjda sam zaradio koju sadnicu maline
Bez stajnjaka u principu moze, ali bi bio veoma pozeljan ako je zaoran prosle godine.Ovako moras zveknuti vjestaka 2 tone/ha (bar na nasoj zemlji), a ako nemas uslove za zaljevanje ja ti ne bih preporucio da se kockas.Mozes kisu imati stalno, ali ako jednom samo zakaze , recimo 15 dana u cvatu, zeznuo si se za prinos.Dakle bez zaljevanja ne rizikuj, jer je tu poveliki ulog u repromaterijalu.draganNb je napisao(la):ja jesenas nisam planirao da cu sejati krompir pa nisam bacao stajnjak,da li vredi sada pre zatvaranja brazde da bacim stajnjak? a sto se tice zalivanja,tih uslova nemam a nadam se da nece ni biti potrebe ove god.
Koje sorte mi preporucujete,i koja kolicina semena ide po hektaru?
ma ješćemo mesa ako je krompir skupKengur je napisao(la):Sejte ljudi krompir... ide cena gore... bice skup ako treba kupovati... makar i u bastu...
secem obicnim skalpelom nije skup a uzmem nov cist nozicamac86rs je napisao(la):moze li neko da obljasni sa kojim sredstvima se radi dezinfekcija noza pri secenju krompira i da li je potrebno i rane krompira necim dezinfikovati. To niko nije pisao a mislim da bi bilo veoma korisno