Milanche
Prijatelj Foruma
oko 30 dinDukanac je napisao(la):Momci koja je trenutna cena krompira, koliko se kreće, nisam odavno pratio a treba nešto da trgujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
oko 30 dinDukanac je napisao(la):Momci koja je trenutna cena krompira, koliko se kreće, nisam odavno pratio a treba nešto da trgujem.
probaj za ranu sortu kleopatru, a za malo kasniju kondorKengur je napisao(la):To sam pitao jer je jedan lik na pijaci kod nas rekao da je krompi Aladin, a ja poverovavako je lep samo se premisljam sta i koju sortu da sejem u bastu na prolece.Ipak ima ovde krompirdzija
`100% tacnodiklofen je napisao(la):A što bre ne bi uspelo.Svaka sorta je dobra na svoj način.Bitno je da ti znaš šta od nje želiš ili očekuješ.I onda opet stoji da što joj više daš više možeš i očekivati.
neostopmaki_vs je napisao(la):moguce je ima prasak kojim se tretira krompir da ne klija,ja tako radim godinama sejem dosta krompira...prasak je braon boje ne mogu da se setim kako se zove(znaju u poljo apoteci)samo znam da ne uzimamo tuberajt prasak jako je otrovan i nije dobro tretirati krompir za jelo njime.