kombajner
Član
samo da pitam nesto hoce moji da sade krompir u slamu pa me zanima kako se to radi oni su stavili i do sada ali ja hocu da cujem kako vi to radite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima prijatelju baš to što si spomenuo >> kopriva << ali nije baš 100% efikasno ,nađe se poneka zlatica ali ja to pokupim ručno ,polivao sam krompir 4 puta , evo i slika nema trunke hemije a raste ko iz vode. Pozdravjhona DERU je napisao(la):dali ima neki recept , nesto kao sa koprivom , za zlaticu u krompiru?? nesto bez karence . ja mislim da mora da postoji ali da to niko od proizvodjaca kojekakvih otrova nece da kaze , jer niko vise nebi kupovao njihove otrove.
Dali nesmeta krompiru folijarna prihrana ukoliko je krenulo cvetanje?Kengur je napisao(la):KAda se smiri vreme treba krenuti u folijarnu prehranu.Zbog stresnih uslova mora se pomoći da se nadomeste propali dani koje je trebalo da iskoristi za razvitak.Đubrivo će ga dovesti u red
topalovic je napisao(la):ne smetajumu bakarni preparati oni mogu sprziti cvet
Kengur je napisao(la):Svaki preparat protiv plamenjace koji moze u krompir -koristi.Interesantno je da ako imas manju parceli odradis protiv plamenjace a posle ides nekim insekticidom.ili obrnuto je mozda i bolje.ako se smeju mesati- NE mesatiBbolje odvojeno odraditi.
Gledaj i ekonomicnost preparata.Doza i karenca je jako bitna.
Hvala kengur , ja sam ove godine postavio možda i nedostižan cilj, a to je da mi krompir bude skroz organski pa ću da vidim za to prskanje baš ako budem morao oprskaću.