Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko ti treba za ha kg semenaagro mobil guča kondor or sitna frakcija 90 din uplaćeno pre ng stiže ovih dana.
agro mobil guča kondor or sitna frakcija 90 din uplaćeno pre ng stiže ovih dana.
Kondor polako ide u istoriju .Rudolf je za njega extrapuca li kod vas kondor
treba ,nefali ni kondoru umerenoрудолфу треба залив
@vasovac jel znas mozda ko je uvoznik belarose? tj.gde bih mogao nesto semena kupiti?
Sad da li elita ili original sta vec imaju,a to kod koga se narucuje su verovatno apoteke a uvoznik mora biti 1-2 jer ne moze svako biti ovlasceni uvoznik. Solanum mislim da ne prodaje elitu vec original koji oni naprave i kaze mi covek iz solanuma da kad se posadi to original seme ne daje prinose koje bi trebalo(kao neke druge sorte, znaci samo uvozno je dobro(verovatno misli na elitu))
Riviera bela sortaPOzdrav kolege. Zanima me koji krompir najranije (najbrze) stize na prolece ako ga posadim krajem februara?? hteo bih mladi krompir, pa zato pitam
POzdrav kolege. Zanima me koji krompir najranije (najbrze) stize na prolece ako ga posadim krajem februara?? hteo bih mladi krompir, pa zato pitam