sibili
Član
To je pitanje sa 1000 odgovora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pitanje za struckera ako možeš da odaš tajnu koji veštak da se koristi mesto ureje?
jel ti možda radiš u semenarskoj firmi?Pa siki to je to sto se tice djubriva ,tona po katastarskom jutru ,to je ok ,ja sam rekao koliko semena toliko djubriva ni mi sada nemerkamo u gram,a Nikola Vuce nesluzi Elita samo za proizvodnju semenskog,ja semenski krompir neradim,a redovno bar jednu parcelu odradim sa elitom,semenski neradim iz razloga posto se krompir sa nasim sredstvima i u nasim uslovima na nultoj tacci nadmorske visine neradi,kazem u nasim uslovima zbog raznoraznih stvari naravno Holandjani su izuzetak mada su za nijansu cak i nizi po nadmorskoj od nas
A ljubek ti i ja smo dosta blizu ako si iz Prigrevice u backoj ja sam rodom iz Sivca tako da ja sam covek koji ne teoretise to sam poodavno pretvorio u praksu ,najvise mrzim ljude koji ovde iz dosade prosipaju nekom teoriju nije bitno da li je prepisivaju ili iz glave sasipaju,znaci kada ti i ja pricamo i kuckamo znaj zasigurno sve sto kazem je provereno u praksi,tako da eto imas poziv da ove godine navratis do Kekende i pogledas krompir koji ti kazes da nisi nikada video,znaci bilo bi pozeljno da dodjes i vidis sve od sadnog materijala pa do vadjenja u svakom slucaju navrati zemo i pozdravi mi zemljake u prigrevici
Mene su varali po selima,uvale mi skroz drugu sortu ili mi uvale 3 razlicite kao 1,dok nisam poceo da kupujem po poljoapotekama nisam imao krompira,uzmem elite i proizvedem sam sebi seme za narednu godinu.