Godinama radim krompir i mislio sam da imam solidno iskustvo u istom al mi se danas desilo nesto i ja nisam siguran o cemu se radi pa bih vas zamolio ako neko ima neka iskustva vezana za ovo da ih podeli , evo o cemu je rec - u selu gde gajim krompir nije pala kisa vec dva meseca a parcelu na kojoj je zasadjen nemam mogucnost da zalivam , cimina od krompira se do pre par dana bez obzira na nedostatak vlage drzala odlicno a poslednjih dana su pocele primetne promene usled nedostatka vlage pa sam otkopao par odzaka da vidim kakvo je stanje u zemlji , po broju i kvalitetu je sve ok , prilicno su sitni po mojoj proceni od 50 - 80 g sto je obzirom na susu i to da je posejan pre dva i po meseca takodje normalno al ono sto je neverovatno je to da skoro svaki krompir ima klicu na sebi - e to ja nikad u zivotu nisam video da krompir usred vegetacije dok mu je cimina jos zelena izbacuje klicu ? zna li neko o cemu se radi i sta mi je ciniti ? ja sam razmisljao da ako ne bude kise narednih dana prskam na svaka dva tri dana sa nekom prihranom preko lista da bih mu pomogao koliko bilo al sad nesto razmisljam ako je poceo da izbacuje klicu mozda je prica za njega zavrsena pa bi bilo bolje da ga vadim i prodajem odmah pa kako prodjem ? unapred hvala za bilo kakvu pomoc ...