Jeste . Pa sta?
N e oktopod @ porez se ne placa , ali ne zbog toga ko je na vlasti nego , priseti se malo zadnjih 5 godina ,

oplave ,susa ,grad. A za to su uglavnom krivi oni koji ubiru porez, godinama se nista ne radi na regulaciji vodotoka( sem nekih), godinama se nista ne radi na zalivnim sistemima ,ciscenju kanala i odvodnjavanju( tamo u tom delu gde je to regulisano, inace prva kl. zemlje,tamo se daje za zidanje " fabrika" , podizanje trznih centara, trgovinskih centara, firme koje se bave otpadom i tome slicno). I jos treba da nam naplacuju porez??? Za te milione ja nisam cuo, mozda ,ne kazem, ali to se uglavnom objavljuje na medijima koja ja ne pratim, a kad se pojavi na nekim velikim , jednostavno pritisnes daljinski upravljac, jer neke stvari moj zeludac jednostavno ne vari. A sad mi reci u kom postu sam ja se zalio na bilo sta ???
Prvo stvarno mi je drago sto ljudi sa naseg juga mogu dobiti pomoc za podizanje zasada ili zgrada ili mehanizacije ili sta vec, nijednog momenta nisam to dovodio u pitanje. Naprotiv.
Drugo nikad nista nisam uzeo (sem jednom, koga interesuje to cu na pp), a mogao sam, racunao sam da ipak nekome drugom je potrebnije.
Trece nemam ja nekih ambicija, da sadim nesto na veliko ili kupujem stoku ili masine, narocito u ovim godinama.
A to sto pominjes neko drvo , ne zaboravi da je ovo vocarstvo ,a izvesno drvo nije vocka, jedino ako nije zbog onog glatkog ploda, koji u sebi ima vrlo malo tecnosti, ali ako je tako onda je i cer, vocka, jer ima plodove ,jel tako, znaci zirove. av, av ,av
I tako ja lajem i dalje....