100 eura ar?Kod mene ima dosta njiva na prodaju. Cene od 80-120e po H. retko ko kupuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
100 eura ar?Kod mene ima dosta njiva na prodaju. Cene od 80-120e po H. retko ko kupuje.
Komso malo ili mnogo? Evo ja ti prodam mojih 17h.100 eura ar?
Zavisi, ja 100 plaćam samo pored mene da spojim i to najbolju zemlju, ostalo 50-80 a lošiju zemlju i parloge 20-40. Mada ne ostaje mnogo novca za kupovinu tako da za 17h ne znam ni da li bi kredit dobioKomso malo ili mnogo? Evo ja ti prodam mojih 17h.
Mislim da je hteo po aru da kaže, ne po hektaruA sta je 80-120 e po H ne kapiram ni ja
Brale verovatno si dosta mladji i najvaznije ZDRAV. Tvoj teren i moj teren, dosta se razlikuju. Za 23.god.rada u ratarstvu daleko bolje prinose imao sam od poznatog STIG-a. Moj prosek velicine parcela je oko 80ari. Kod tebe je prodek pretpostavljam upola manji. pozzZavisi, ja 100 plaćam samo pored mene da spojim i to najbolju zemlju, ostalo 50-80 a lošiju zemlju i parloge 20-40. Mada ne ostaje mnogo novca za kupovinu tako da za 17h ne znam ni da li bi kredit dobio![]()
Tako je. Izvinjavam se mozdani je ipak ostavio trag. Sporije funkcionisemMislim da je hteo po aru da kaže, ne po hektaru
Barbula po aru. Ti imas dobru platu ja dobru penz. mozemo da trgujemo.A sta je 80-120 e po H ne kapiram ni ja
DA svrati kad hoces.Ti bese iz Kumana
Naravno, razlikuju se atari a po tome se i cena formira.Brale verovatno si dosta mladji i najvaznije ZDRAV. Tvoj teren i moj teren, dosta se razlikuju. Za 23.god.rada u ratarstvu daleko bolje prinose imao sam od poznatog STIG-a. Moj prosek velicine parcela je oko 80ari. Kod tebe je prodek pretpostavljam upola manji. pozz
gledam neki film pozzNaravno, razlikuju se atari a po tome se i cena formira.
Pa naravno kad imas dobru platu, nego nesto cesto ides za Golubac.Ma kaki, ne treba mi ni dzabe da mi das, nego ima ovde kod mene pacijenata koji bi i tu dosli, juce sam prolazio iso u Golubac
Na koga se odnosi. Ako je na mene nase donje polje ,,rit'' je jace od stiga, a gornje sarenoliko od losih do vrhunskihZar kod njega nije sve cist pesak
U tazbinugledam neki film pozz
Pa naravno kad imas dobru platu, nego nesto cesto ides za Golubac.