Kredit za poljoprivrednike

Nemojte placati te zelenaske kamate.
Idite u garancijski fond, u razvojni fond. Na jesen ministarstvo poljoprivrede za te kredite plaća kamatu pa bude od 1 do 3 %
 
Jel se neko raspitivao za kredite za obrtna sredstva? Ja ovo malo sto sam gledao, bas i ne deluje nesto povoljno. Na varijantu po dospecu na god dana, kamate oko 10% na cifre oko po miliona.
Ja sam vec drugi put u Komercijalnoj banci podigao kredit sa 1%kamatom na godinu dana za obrtna sredstva, tacnije za kupovinu teladi.
 
Jel ima neko informacije o ovim kreditima zbog Covida 19,jel to nešto posebno ili su to oni krediti kao dosad što su bili dostupni svake godine ?!
 
Jel ima neko informacije o ovim kreditima zbog Covida 19,jel to nešto posebno ili su to oni krediti kao dosad što su bili dostupni svake godine ?!
To su krediti za televiziju da vide babe kako ovi pomažu ,sunce moje,kao i vest da ne idu jeganjci pa će aldahra da pokupuje višak.
Kao i uvek u katastar diži hipoteku i sve ostalo.
 
Nisam gledao ali po onom sto sam procitao i mislim da to nece biti razlike u odnosu na one kredite sa subvencionisanom kamatom od 1%. Samo sto su oni bili za mladje od 40 god a ovi ce biti verovatno za sve.
 
Da li se neko raspitivao kod banaka za ove subvencionisane kredite od države po 1%? kakvi su uslovi šta se sve traži? Na primer za likvidnost. Da li su isplative ovakve "pozajmice"?
 
Idem ujutru. U suštini kamata je od 1 do 3%.Grejs od 12 meseci zavisi od banke dali hoće. Otplata do 36 meseci. Svi uzimaju 1.5% za obradu jer je toliko drzava propisala maximalno.
Za manje iznose može traktor u zalog a za veće mora hipoteka.
Sutra idem po detalje.
 
Samo lepo kazete u vezi te obrade kredita da vam je mnogo i da idete zbog toga u drugu banku gde mozete dobiti troskove obrade za 0,75%.Lako cete stici na 1%da budete svi zadovoljni.Ljudi,oni su tu zbog nas,kako se cenkate na vašaru tako treba i sa njima.Nikakve razlike nema izmedju njih i vašara,svako se trudi da proda svoj proizvod tj.robu.
 
Ја се увек ценкао у банци, за кредит, као на вашару за било коју ствар....једино је разлика што у банци на одговор чекаш мало дуже нег на вашару.

Послато са Mi 9T помоћу плуга
 
Diklofen jel to za sve oblike kredita grejs godinu dana? Msl da li je i za one koji se odnose na likvidnost? Ja sam poslao u nekoliko banaka zahtev pa ću videti šta nude. U svakom slučaju se treba natezati s njima oko ove obrade kredita.
 
Kredit za likvidnost do 3mil. 1% godisnja kamata i 1,5%obrada kredita(dogovor). Moze grejs do 12meseci ali se tih 12 meseci odbija od 36 pa onda ces kredit morati da vratis za 2god. Garant je hipoteka,menica ili mozda i masine,sve zavisi od gazdinstva do gazdinstva i naravno dogovora ...

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka
 
Baš tako mi rekli. U Crediagricole obrada kredita 1%. Recimo za 1200000din na tri godine treba zaloga na traktoru koji oni procene a da mu je procena 1.2 puta veća od vrednosti kredita.
 
Bio u Intezi prosle nedelje,receno je da ce davati na 36 meseci,12 grejs period,bez pravdanja racunima za repromaterijal,kredit za likvidnost,nisu spominjali zaloge nikakve

Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh