Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ima li opcija za kupovinu zemlje ili to samo banke daju bez pomoći države?Za repromaterijal i mehanizaciju bili su max do 6 mil
Ja sam refinansirao sve kredite. Dobio dobru ponudu i rešio... A za ministarstvo i ja čekam pa da rešim ureu...Da li je neko išao da odloži ratu kredita na osnovu katastrofane ratarske godine i cene polj. proizvoda?????
Samo sredstva od banaka ili mi iz Vojvodine imamo i mogućnost kupovine zemlje preko Razvojnog Fonda Vojvodine.A ima li opcija za kupovinu zemlje ili to samo banke daju bez pomoći države?
Koja banka je u pitanju ???Ja sam refinansirao sve kredite. Dobio dobru ponudu i rešio... A za ministarstvo i ja čekam pa da rešim ureu...
Sent from my SM-A546E using Tapatal
Na koliko meseci ide kredit za refinansiranje? 6?Krediti su bili u rajfu. Momci sa kojima radim dugo godina prešli u NLB i dali mi dobru ponudu da refinansiram i ja rešio...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Jel znaš možda nešto o kreditima za kupovinu polj. zemlje? Kamata, hipoteka (zalog), rok otplate...Krediti su bili u rajfu. Momci sa kojima radim dugo godina prešli u NLB i dali mi dobru ponudu da refinansiram i ja rešio...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Pitaj u Rajfajzen, traži Dejana, imaju takve kredite.Jel znaš možda nešto o kreditima za kupovinu polj. zemlje? Kamata, hipoteka (zalog), rok otplate...
Jel znaš možda nešto o kreditima za kupovinu polj. zemlje? Kamata, hipoteka (zalog), rok otplate...
Nisam nikada uzimao kredit. Imam ponudu da kupim neku zemlju ali nemam gotovinu i nisam zaposlen pa ne znam (nemam nikakvo iskustvo) na osnovu čega mogu da dobijem kredit pa mi je nekako logično da dam kao zalog te njive što bi kupio a i kažu kolege ovde na forumu da onda komšije ne mogu da mi uzmu te njive ako je upisan zalog u katastru. Ako iz tvog iskustva imaš neki predlog bi bih veoma zahvalanOvako sve banke su izuzetno pijacarske organizacije. Sve moze ako imaju razloga da vam daju. Znaci rok otplate, zalog, iznos.
Uzeo sam preko 10 kredita do sada tako da pazite sta dogovarate i sa kim. Sve kredite sam do sada u Komercijalnoj pa u Nlb kad su se spojili. Rf, Procredit ili Otp sve je to slicno.
Ne bi vam preporucio hipotekarne kredite jer imate trosak zaloznih izjava, upisa i brisanje hipoteka to sve nakarika se lepo.
Generalno 3% + euribor ce vam dati ako ste iole neki platisa bili. Za bolie od toga moze ako je velik iznos, mali rizik banke i slicno.
Ja sam uzeo za traktor od razvojnog fonda na 2%+euribor, ali je isla hipoteka na zemlju. E sad da li je to povoljno ili ne nemam pojma slabo imam iskustva sa kreditima. Ovo je bilo proslo prolece....Ovako sve banke su izuzetno pijacarske organizacije. Sve moze ako imaju razloga da vam daju. Znaci rok otplate, zalog, iznos.
Uzeo sam preko 10 kredita do sada tako da pazite sta dogovarate i sa kim. Sve kredite sam do sada u Komercijalnoj pa u Nlb kad su se spojili. Rf, Procredit ili Otp sve je to slicno.
Ne bi vam preporucio hipotekarne kredite jer imate trosak zaloznih izjava, upisa i brisanje hipoteka to sve nakarika se lepo.
Generalno 3% + euribor ce vam dati ako ste iole neki platisa bili. Za bolie od toga moze ako je velik iznos, mali rizik banke i slicno.
Ја никад гору банку нисам видео од Интезе. Такву неодговорност према клијентима ни на вашару нисам видео ни доживео.Intesa banka je tata i mama za sve njih.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
to je skuplja varijanta. Jer nije dovoljno zemlja koju uzimas.Nisam nikada uzimao kredit. Imam ponudu da kupim neku zemlju ali nemam gotovinu i nisam zaposlen pa ne znam (nemam nikakvo iskustvo) na osnovu čega mogu da dobijem kredit pa mi je nekako logično da dam kao zalog te njive što bi kupio a i kažu kolege ovde na forumu da onda komšije ne mogu da mi uzmu te njive ako je upisan zalog u katastru. Ako iz tvog iskustva imaš neki predlog bi bih veoma zahvalan