Kredit za poljoprivrednike

Kredita za repromaterijal od ministarstva još uvek nema na vidiku. Kakve ponude za poljoprivrednike nude komercijalne banke?
RBA banka,6,95% +troškovi obrade kredita na godinu dana,dinarski . Nudi li se nešto povoljnije?

Imam neke stare hipoteke koje nikako da skinem… je l sad i to mora ici preko advokata ili mogu kao pre da odem da uplatim taksu i da odnesem brisovnu dozvolu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Preko advokata moras,sad nemas opciju da dodjes do katastra samo advokat i notar

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Mislim da većina advokata "radi sa katastrom" ali su svi morali da se prvo "učipe" i dobiju platformu za te poslove, pa to onda debelo naplaćuju od nas. Državu je zahvatila opšta tendencija da sve staro treba menjati bez obzira da li je bilo dobro ili ne. Kad se tu još doda i "naplata" takvog noo urađenog programa od tajkunske firme u sprezi sa vlašću, eto krajnjeg ishoda.

24 750 je advokatska tarifa plus taksa za to što treba da odradiš.Mi bi trebalo da platimo oko 29000 da se izbriše uživljenje za ženu koja je umrla pre 35 godina.

Notar ne može to da radi jer oni mogu da vide podatke a advokati ne mogu da vide podatke a mogu da rade.Tako nešto ide :haha: :haha:

Kupljena kuca pre 3 god,advokat radio ugovor,predhodno vlasnik brisao hipoteke i pokojnog plodouzivaoca,pa onda notar overio i poslao u katastar. Katastar upisao mene i suprugu kao vlasnike ali... Nije im valjalo ono sto im notar poslao,da prepisu nego nađu negde suprugino devojacko prezime. Sta ces ...plati taksu promeni sve na ono sto im je vec bilo poslato. Posle toga ja u katastar kad ono moja kuca ima plodouzivanje i to onaj pokojnik od bivseg vlasnika,vaskrso kod mene i trazi opet taksu da platim da bi se vratilo na stanje pre kupovine 😂 Ostavio sam ga da podouziva kolko god moze...

Nazad
Vrh