danger
Član
al koliko cujem nema kes varijanta,samo mogu da ti uplate sta hoces,danas bio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da to je tačno... jedino ako imaš neki račun da je "mlađi" od mesec dana, onda može da ti u visini tog računa isplate keš! Bar su tako meni objasnili....danger je napisao(la):al koliko cujem nema kes varijanta,samo mogu da ti uplate sta hoces,danas bio
racuni od prvog januara do 12 februara su u pitanju.Green je napisao(la):Danas predata dokumentacija u Procredit banci.
Potrebno je: predracun za repromaterijal, fotokopija licne karte i kartice od gazdinstva, potvrda o aktivnom statusu PG, struktura biljne proizvodnje(dobije se u trezoru) i resenje koje smo dobili za odvodnjavanje ( nije potrebno uverenje da je placeno, samo da vide koliko povrsine imas u vlasnistvu) i to je sve.
Postoji mogucnost da pare uplate na racun nosioca PG, potreban je racun, ali nisam sigurna koji su tacno datumi u pitanju.
Kazu malo je guzva, bice realizovan za 7 do 10 dana.
Ako imaš fiskalne račune sa gotovinskim računom za kupljenu robu gotovinom od 01.01.2010 do 13.02.2010 onda te račune fotokopiraš i toliku svotu možeš da dobiješ u gotovini.... Ja sam danas predao zahtev za kratkoročni...danger je napisao(la):ja danas bio u komercijalnoj,nista kes lova,samo uplate za repromaterijal,seme djubre nafta itd....
Dragan18 je napisao(la):u proslu sredu podnesen zahtev danas realizovan.
A jeste li prvo izmirili proslogodisnje kredite?mityoo je napisao(la):Ako imaš fiskalne račune sa gotovinskim računom za kupljenu robu gotovinom od 01.01.2010 do 13.02.2010 onda te račune fotokopiraš i toliku svotu možeš da dobiješ u gotovini.... Ja sam danas predao zahtev za kratkoročni...danger je napisao(la):ja danas bio u komercijalnoj,nista kes lova,samo uplate za repromaterijal,seme djubre nafta itd....