Krastavci kornišoni

Juče i preključe ,nije bilo padavina.Kada sam došao kući ,čula se grmljavina sa svih strana ali kiše ,sem nešto sitno,nije bilo.

slike.php
[/URL] [/IMG]

Hteo sam da kupim Dolomit, slucajno sam primetio da na deklaraciji pise Justina, sta li sam kupio i posejao? :sta:

Trenutno radimo ogled na Justini.Za sada se nije nesto pokazala,izgleda da je sorta koja stize nesto kasnije...Listovi su sitni,nije bujna i daje rod za 50% manje od Kibrije.Plodovi su pravilnog oblika i lepo se kalibriraju.

Послато са Lenovo K10a40 уз помоћ Тапатока

Znao sam da će biti trave ,okišalo se kada više nismo mogli ući u njega.Kako se lišće od krastavca suši tako trava probija .Najverovatnije će se raditi sa nekim desikantom kako bi se trava "spurnjala".Rasti trava ,"kao iz vode "

Da trava je neumorna ove godine...
Kako se taj krastavac kupi,znam da ima stroj za odvajanje sjemena nesto kao i za bundeve.
Dal ga i ti zgrces u redove kao sto bundevu rade nesto slicno ralicama za snijeg.

Vidim da je ekipa prava jer se rucno kupi....
Dal ga ti susis vjerovatno ga treba i ispirati vodom....puno posla.
Dal je to neki hibrid....dal to sjeme ide za sjetvu nagodinu...

Ispira se vodom,suši se ,kod mene na suncu a može i u sušaru.Kada je ekipa uigrana ,nije to strašan posao_Ovo je sorta ,seme može da se seje sledeće godine.Mislim da od sledeće godine više nećemo raditi proizvodnju krastavca ,pošto nemamo radnika,pogotovo muških.

Ne bih još o kilogramima.
Šta bi sa onom mašinom iz N. Sada ?

Nazad
Vrh