MONTOYA
Član
Nisam se mnogo interesovao oko ovoga... sta je u drugom i trecem konkursu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni se cini da sam negde procitao da za ovaj prvi ide 7-8 miliona, i tad sam nesto racunao da ce to biti max oko 200-250 ljudi/firmi.Nešto su rekli 20 mil eu ali nisam razumeo da li je to samo za ovaj poziv ili za sva 3 poziva ,ovaj i još 2 koji slede.Ako je samo za ovaj i nek svi uzmu max iznos (a neće) to je 800 zahteva po 25K eura.
Za treci su rekli "svi ostali", tj oni koji ne mogu kroz vocarstvro, povrtarstvo i stocarstvo u prva dva oni idu u treci. Tako sam ja razumeo nisam 100% siguran.Cini mi se , u drugom stocarstvo, u trecem ratarstvo
Cek, cek, za sta je ovo ? To u pravilniku ja msm da ne pise za ovaj konkurs, postoje bodovi za mlade ali msm da nema ogranicenja.Tako je.Uslov je da imaš ispod 40 godina i gazdinstvo ne starije od tri godine između ostalog.
Nije tako, mogu svi, boduje se pa ko koliko bodova ima. Ja sam konkurisao nisam ni pod jednom navedenom tačkom.Tako je.Uslov je da imaš ispod 40 godina i gazdinstvo ne starije od tri godine između ostalog.
godine nisu uslov al se gube 5 bodova a kolko ja znam gazdinstvo mora biti staro min.3 god a ne starije od 3godTako je.Uslov je da imaš ispod 40 godina i gazdinstvo ne starije od tri godine između ostalog.