Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma kad ti kazem tu nije htela ni da poraste a kamoli da rodi , sve nesto camalo malo poraste i ugine , bas sam se borio jedno 4,5 god sa tim mestom nema sta nisam radio samo medom sto nisam zalivao, i kompostom, nije da branim hanzu branim samo kompost a to sa tim preparatima nebranim, ja sam to prirodno pokosene trave, lisca iz sume, pa kokosinjaka, pa kreca , pa pepela od drveta , i tako u krug nista hemija i to slicno sad sam spremio pa cemo videti naredne godine rezultate i na basti jer je zemlja u basti skoro mrtva
Druze,kako ide?Ove nedelje je krenulo predavanje-kurs kompostiranja u Mojoj opstini Razanj.Predavac nam je prof.Muzafer Sekularac,jedan "opak" starac,koji je proveo vek po celom svetu i on je jedini svetski priznat strucnjak u Srbiji.Jos nismo dobili literaturu,a bice je na disku ili skripti,sto je jedna sazeta varijanta tehnologije kompostiranja,a ja sam porucio njegovu knjigu koju je tesko naci u prodaji ,ali ce naruciti dostampavanje za nas interesente.Naravno,prenosicu vam svo steceno znanje.Zasad smo tek na pocetku,a posle teoretskog dela prelazimo na prakticnu primenu to jest kompostiranje,a taj proces ce trajati dve nedelje uz njegove mikroorganizme koji forsiraju(dve nedelje) do finalnog-gotovog komposta odlicnog kvaliteta.Pozdrav!