Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не бих се сложио да је бруто 100к динара, јер зависи од низа параметара...нас које је невреме спичило, ми нећемо имати на појединим кулутрама ни 50 000 динара бруто....а на неким је нулица и то велика....Komentar je da nemam komentar! Ali cinjenica je da su svi bruto prihodi oko 100k po k.j bilo koja kultura,za ulozeno niko ni ne pita.
rekao sam da necu vise pisati u temi ali evoНе бих се сложио да је бруто 100к динара, јер зависи од низа параметара...нас које је невреме спичило, ми нећемо имати на појединим кулутрама ни 50 000 динара бруто....а на неким је нулица и то велика....
farm komerc je krenuo sa 17din pisao sam u drugoj temi@Lule28 I od kud tebi sad informacija da ce cena biti 12-13 din.
kad ce te prestati lupetati?
A što bih se ja sad istresao na tebe ako se požališ.Jel to kolegijalno.Zar ne treba jedno drugog da razumemo.Naravno da ovaj sa 150 ha ne razume ovog sa 10-ak.Sad kad je mala zarada ili smo u minusu, svi nervozni i onda kreće gunđanje, ujedanje, uvrede, a svi mi skoro pa isto mislimo i imamo, u istom se loncu kuvamo ali nam je izgleda malo lakše kad se na nekog istresemo.