Šta će mu škola za bager ?Ili nije isao u srednju skolu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta će mu škola za bager ?Ili nije isao u srednju skolu.
Kod zutaca u Boru nema uopste .Da
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
e ovaj video je jako lep dokaz sto nam je tako kako jeste.Jako zanimljiv video !
Kada zdravo razmisljas sve je kako kazes . Ovaj u odelu je iz Djilasove stranke a za paora ne znam . Njemu cu verovati i razmisljacu da tako prica ( na izlazak ispred vlade ) jer je ubijen u pojam . Verovatno tu jos ima i sake bensedina i bromazepana pa mu necu zameriti .e ovaj video je jako lep dokaz sto nam je tako kako jeste.
mi imamo jedinstvenu opoziciju koja ne zeli vlast. sto je njena glavna svrha. a ne zeli. lazna ko seselj 90tih.
mozda znaju nesto sto mi ne ,sta je stvaran dug i sta je dato u zalogu ,sta je sve potpisivao rezim, nece da budu krivi za predaju kosova, plase se mafije nakon ubistva cvijana i ivanovica, podrzava ga zapad a protiv njega ne mogu, ceka ih ogroman posao jer je sve trulo a za pljacku ostalo malo....
ovako cute uzmu svoj deo i uzivaju u bg-u. narod ko sisa. sramota.
kaze gospodin u odelu , znao sam u maju da ce vlast njih da prevari. i? sta si uradio????
ne treba nama nova stranka , imamo puno stranaka. sto, da ti ne uzimaju parce kolaca???
standardne floskule , duzni smo, manji budzet za poljoprivredu, smenjiva vlast, manji uticaj politike . kako!?? daj plan kako, to me zanima!!!!!!
a seljak najjaci , hvali se potomak nemanjica , zna poreklo 500 god unazad , itd. - pita ga novinar pa dobro ocete pred vladu ( sto je i pominjao ranije) , ugasiti proizvodnju , sta?
a ne , mi cemo da guramo i radimo jos vise i jace , ja i moja dva sina .- e ,to je definicija ludila !!!.... znaci vucic je upravu sto te jase i treba jos vise.
uglavnom gomila kuknjave i nista.
meni tu novinar delovao najpametniji.
Pa i ti si radio dva posla i stekao vecu penziju nego sto cu ja da dobijem preko paorskog pio fondaA avioni,kamioni.
Nisam mislio da ćeš tako da reaguješ.Po meni i avione da imaš pa sa njima zarađuješ-to je tvoja stvar.A mnogi rade možda neke druge poslove da bi bolje živeli i ja za razliku od nekih uopšte ne zameram.Ali neki ovde opasno tuku po hobistima.A što se penzije tiče-koliko se uplaćuje toliko se dobije.Neka ti Bog da samo zdravlja da je dočekaš.Mala penzija će se nadoknaditi na drugi način.Pa i ti si radio dva posla i stekao vecu penziju nego sto cu ja da dobijem preko paorskog pio fonda
Sto se tice kamiona,neko radi uslugu obrade zemlje,neko ima kombajne a neko treba tu robu da preveze,ja sam izabrao kamione i transport zitarica.I dalje sam u poljoprivredi,jedino sto se bavim uslugom prevoza zitarica
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Da u pravu si@diesel d-60 Nije ti to rečeno, malo si restilizovao ili nisi dobro shvatio.
Mislio sam da vas vise placaju.Evo meni je danas bila plata. Na obračunskoj listi za porez na zaradu, PIO i zdravstveno ukupno otišlo 48.579 din.
Vec smo ga izruzili za los nastup