Sapatnik
Član
Овде на једној фарми има мученика што су почели са 16 година да раде. Имају 40+ година радног стажа не могу да оду у пензију. А већ озбиљно болесни. Закон о раду 0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A avioni,kamioni.Uplacujem od 16. godine i imam 49 godina a 32 staza.Jesam li sad profi ili hobi paor?
U Njemackoj nema ogranicenja, za druge zemlje ne mogu komentirati kada neznam.U EU je ograniceno kolko mozes da imas zemlje, najvise je u Danskoj 300 hektara,, samo kod nas nema ogranicenja.
Beneficija u rudniku…Ja imam 45 god a 30 god staza
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ti su onda sa malim platama,minimalcem.Meni su licno na poljoinfo viber rekli pojedinci da od plate finansiraju poljoprivredu, i da ja bolje smanjim povrsinu i zaposlim se negde pa podelim rizik?!? Alo podelim rizik??? Kakva su to razmisljanja… da radim negde da finansiram poljoprivredu?
Jel su vama dede dzaba ovu zemlju dizale iz pepela? Mislim da su svi takvog misljenja, jako pogresnog shvatanja…
Dodatni izvor finansiranja daje fleksibilnost u ratarstvuMeni su licno na poljoinfo viber rekli pojedinci da od plate finansiraju poljoprivredu, i da ja bolje smanjim povrsinu i zaposlim se negde pa podelim rizik?!? Alo podelim rizik??? Kakva su to razmisljanja… da radim negde da finansiram poljoprivredu?
Jel su vama dede dzaba ovu zemlju dizale iz pepela? Mislim da su svi takvog misljenja, jako pogresnog shvatanja…
Imas beneficiju iako nisi u jami ?Ja imam 45 god a 30 god staza
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ma lupetanje samo tako...kakva crna ogranicenja...U Njemackoj nema ogranicenja, za druge zemlje ne mogu komentirati kada neznam.
DaImas beneficiju iako nisi u jami ?