Petar M.
Član
Vidim ja da cemo mi svi biti "hobisti'...ne tražite ljudi rešenje problema na pravom mestu.Evo ja dajem moje subvencije ovim profesionalcima nek se spasu, a meni usrana država samo nek plati realnu cenu poljoprivrednih proizvoda ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi ti kriv.to je serija u nastavcima.Kud sam započinjao ovo, ..ebo me otac.
Podsticaji do 100ha ali hobisti koji se ne snađu neće dobiti.To pregovarači kriju ko zmija noge.To će biti uslov a hobisti od svojih kolega izdani.Подстицаји су 12000дин/ха и ваљда 50л/ха нафте без акциза је за следећу годину. Ове године су, и, нафту рачунали, у, тих, 18000дин
Kolega nema nikakve plate samo doprinosi se plate i molis boga da se i uplate i pratis svaki mesec u pio kakvo je stanje.Nije malo mnogo za godinu dana?A penzija ce biti?Ja znam sta znaci, ali ne vidim da sam negde napisao da je neko fiktivno zaposlen ili da fiktivno prima platu.
Zorane ako znas nesto sto mi ostali ne znamo, reci slobodno.Podsticaji do 100ha ali hobisti koji se ne snađu neće dobiti.To pregovarači kriju ko zmija noge.To će biti uslov a hobisti od svojih kolega izdani.