Odg: motor s 46
ja znam jako puno ljudi koji imaju 143 i taj problem,i niko ga nije resio bar u mom kraju,cak i jedan na 142 91god.covek poludio nema sta nije radio da je cak izbacio ac pumpu i ugradio anjspric pumpu od benzinca kod rezervara sproveo struju,nosio na 100 mesta bos pumpu i uvek isto i dan danas,opet jedan kolega ima 142 i 143,142 sve ok a 143 mesa,skine i sve zamene sa jednog na drugog znaci dizne pumpa bos ac itd i opet 143 mesa a 142

,i koje sad tu lud,sa strucne strane gledajuci to moze samo na bos pumpi i ac,na grejacu nemoze jer i da pusta malo nafte on ce to usisati i sagoreti,malo dimi al ajd,kad je motor ugasen tu ce vuci vazduh nafta se vrati i taj posle nemoze da upali bez ozracivanja tako da se grejac lako provali,dizne isto tako ako nevalja dimice al ce da sagori tu naftu,jest da to nevalja zbog ispiranja al nemoze u radu da nafta silazi u karter,moze kad je ugasen motor al to je toliko neznatno sto svaka dizna moze da pusti i to obicno zavrsi u komori klipa,a i drugi simptomi se pojavljuju tako da je diznu lako provaliti,problem je u tome sto ti motori nedizu nivo ulja naprimer za 10 dana rada da digne sa polovine meraca na max. vec dnevno po 1-3litre sto je puno jer su troskovi tu veliki,malo malo menjaj ulje a to kosta,ono sto sam ja cuo da su ustvari to fabricke greske blokova motora

,zvuci malo nelogicno,ja licno to nemogu da povezem al tako se prica i tako trube neki zmajevi mehanicari,ja u to bas neverujem a saveta nemam i neznam jer je to jedan velik problem koji muci mnogeeeeeeeeeeeeee 143