sinisa1979
Član
Mozda bi trebala ali iste radilice koriste motori i sa manjim i sa vecim klipovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi u tome 100% siguran nema mozda i mm razlike .Mozda bi trebala ali iste radilice koriste motori i sa manjim i sa vecim klipovima.
Evo pogledao sam u jednu knjigu sto imam i tu mi pokazuje iste dimenzije lezajeva radilice i za jedan i za drugi motor. I za motor sa 98.5 i sa 101klipovima. Cak i s-44 nosi iste lezajeve kao i s-46 stim da ih je brojcano manje(logicno). E sad dal ima razlike u samim kolenima.... Cisto sumnjam.... Ista knjiga kaze da je oznaka motora sa vecim klipovima 6.372.4. i ima 6100ccm. A ovaj sa manjim ima 5794ccm. Vidim da tu ima jos jedan motor sa takvom radilicom kao u s-ovima oznaka mu je 6.60 precnk klipa 100.0 i ima 5985ccm Ne znam koji je to motor al eto ajd da ga spomenem. Opa tu se u medjuvremenu vodila polemika dok sam ja surfovo po knjizi...Jesi u tome 100% siguran nema mozda i mm razlike .