Samo moje misljene naravno,svako nek radi kako misli da je najbolje za njega,nema problema.Ja licno ako znam npr da je motor vec nagurao mnogo rs,ako su karike otisle,odradicu cu mu full generalnu,nije zasluzio ?.Pogotovo ako je pola motora vec razbucano,i pogotovo ako je kombajnski motor u pitanju,gde ne mozes na licu mesta skidati klipove nego ceo motor mora dole sa kombajna,zajebancija na kvadrat.Mnogo je to posla,takve ne volim raditi 2 puta,ne za krace vreme,npr ove godine sredim karike,a za 5 sezona ode klip ili neki lezaj,caura...
Kako ono kazu,ne platis na cupriji platis na mostu ili kako vec xd ...ako se taj motor naradio,nema se tu sta vise cuvati od starih delova,koliko god da je nesto dobro i kvalitetno,nece trajati vecno.No jeste,postavlja se jedno pitanje danas a to je kvalitet novih delova,jbg mozda kad se to uzme u obzir i nije bas tako lose ostaviti stare pa terati koliko ide ,izvuci max iz njih,jeb.. kvalitet danas,ni skupo ne mora znaciti da je dobro....Svejedno,nek radi svako kako misli da je najbolje
.