milovan vrsac
Član
Ja sam platio 14000.00 prosle godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja 12000 u NS.Ja sam platio 14000.00 prosle godine
Remontovao u Inđiji za 5.000 rsd sa garancijom.Evo broja 0641706779 Milivoj.
Je li se remont moze samosalno uraditi ili treba servis? Meni na OM 352A motoru pumpa ima malo lufta ali ne pusta vodu. Kad se remenica napne pajsericem ili jacim srafcigerom vidi se da ima lufta. Majstor kaze da je remont jednostavan, ali ja ne bih nsta dirao dok ne propisa na semeringu.Ja sam stavio novu Tesansku,a na moju stavio C3 lezajeve i stoji u rezervi.
Je li se remont moze samosalno uraditi ili treba servis? Meni na OM 352A motoru pumpa ima malo lufta ali ne pusta vodu. Kad se remenica napne pajsericem ili jacim srafcigerom vidi se da ima lufta. Majstor kaze da je remont jednostavan, ali ja ne bih nsta dirao dok ne propisa na semeringu.
Je li se remont moze samosalno uraditi ili treba servis? Meni na OM 352A motoru pumpa ima malo lufta ali ne pusta vodu. Kad se remenica napne pajsericem ili jacim srafcigerom vidi se da ima lufta. Majstor kaze da je remont jednostavan, ali ja ne bih nsta dirao dok ne propisa na semeringu.
Da li zna neko ko ima motor mercedes 352a na kombaju kakav mu je alnaser,tj koji je model ,kakvu oznaku nosi i koliko je volti ?