Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E jbg kad zabusavas...Čugi je napisao(la):25d 12č 42m inače da me nisu neke obaveze odvojile od foruma bilo bi preko 40, još vodim sa postovima ali mi ce mityoo opasno približio
Dragan18 je napisao(la):kad samo salje poruke koje nemaju veze sa mozgom i nabija tako i prosek i ukupne poruke
Johny CASE IH je napisao(la):,i niko mi jos nije rekao da ga smaram osim tebe branko i neznam sta ti to toliko smeta??
evo i ja se pridružujem branku da stvarno smaraš pogotovo u temi case čudi me da te već nisu postavili za glavnog na forumu kad sve znaš a u stvari nemaš pojma i bolje ćutiJohny CASE IH je napisao(la):imam trenutno 19 dana i 2 sata na forumu i po danu saljem 11,34 poruke i imam 1249 poruka,i niko mi jos nije rekao da ga smaram osim tebe branko i neznam sta ti to toliko smeta??opusti se
a ko ne razume nikad i neće čugiČugi je napisao(la):Bar 30% postova na forumu su gluposti koje je ispisala nekolicina ljudi...kao što reče NA, na primer mojih 1000 i feniksovih 1000 su nebo i zemlja....ko razume shvatiće