Nema razlike koje su bale cene su te.Niko ne pita o usklađenosti sa baliranjem jer nema radnika koji hoće to da rade na bacanje pa mora da se povinuješ njima jer ćeš u suprotnom sam voziti bale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A tek što ovoga ima, to je neverovatno. Najviše piju kad se kruni kukuruz, pa dođu u grupi da rade, pre par godina akcija kod mog komšije, kruni se kukuruz, jedan lik se tolko napio da nije znao za sebe, pa otišo kod kamiondžije u kabinu da odspava...dolazi posle kamindžija, kad ima šta da vidi, ovaj bacio par pegli po sedištunikitovic je napisao(la):kod nas je 150 din po satu i dva obroka ali uglavnom su to ljudi koji dosta piju tako da dok su trezni moye nesto da se radi a ako se napiju nista od posla
@savoris : i meni je malo bzv , al necu valjda ja nositi hranu za njih 20 ( i vise) ..... treba mi samo jedna prikolica za hranu , a gde ce onda jabuke statisavoris je napisao(la):ja ne bih mogao dozvoliti da radnik donosi hranu , to mi je nekako iz poniženja , neznam zašto
a i budala kad se napije moze da ti ruke isece sa testerom.... kad se sece kod nas jabuke 9 kad ih vadimo ) onda samo jedan sece jedno stablo a ne sad njih dvojica pa da neko ostane bez ruke .tomo555 je napisao(la):kod nas svi kukaju da nema posla a nitko neče raditi .tražio sam radnika za šumu,sa mojom hranom,pičem i prevozom i dnevnicom od cca 20 eura(150 kn),ali ne cijeli dan i nitko neće.svima je to malo novaca.pa filozofiraju,pametuju...i ja na kraju kupim svojoj ženi stilovku 017,pa nas dvoje zajedno i koliko napravimo.napravim tako više drva nego da imam neku pijanu budalu kraj sebe...