Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa pre nego što sam kupio prskalicu, naplaćivano mi je 3.000 po jutru...По мени орскање треба да је много скупље.
2 hilj setva kjKod nas setva 3000-3500din/kj
Na vašu višegodišnju sušu i to je mnogo.2 hilj setva kj
juce platio
tako je kako jeNa vašu višegodišnju sušu i to je mnogo.
Onda kod vas jeftino2 hilj setva kj
juce platio
Ukupno naplatiš koliko su troškovi goriva i maziva x3. Kad ti sipa gorivo, ostaje još 2x toliko da ti da. Otprilike je tako, može da varira u zavisnosti od dogovora ali generalno je to neki najpošteniji odnos e sad ako se posao sporo radi i na leru uz jako malo potrošnju onda i nemaš neke zarade.Kolege posto je radni sat traktora kad radi lakse poslove recimo vadjenje belog luka na primer,traktor je 90ks a gorivo i mazivo sipa musterija?
Napisao sam da ima varijacija. Dok sam sa malom presom balirao, uvek je ispadala cena da je x3 od uloga. Kad radiš sa kombajnom i sada ispadne oko x3..Mislim da malo izadje kada se računa x3. Na primer baliranje u rolo bale košta oko 120 din, ispada da bi trebalo da se radi po 360 din od bale.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk