Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

Ma, nema problema!
Doduse nisam ni gledao ko je pisao, mislio sam da je jedan clan iz Backe, pa sam mislio da su neke dzinovske prikolice, pa jos je "hrabriji". (mozda su i ovi koji u nas kraj rade "ponovili", poslednju put znam da je radio ult i rusevi+zmajevi).
Da Kumancovani su, ne Melencovani... (oprostite, ali nisam to mogao da ne napisem...).

Bojceticu, kako se proverava, jel ti treba parcelni broj ili na neki drugi nacin...:off_topic:

Jako je fleksibilno sta znaci oranje. Kada se ore na 20cm ili na 30cm, kao i da li je zemlja peskulja ili ritcina. Mozda je najvise fer spram radnih sati koje napravi traktor na njivi. Tako rade sa telehenderom, bagerom na sat pa koliko uradi.

Naravno:ppozdrav: Ja u kalkulacijama racunam za 533/539 jedan RH oko 10e + 2e sofer. Za fendt nisam racunao jer ne planiram da ga posedujem:haha:

@ tomih sad ja malo :off_topic:https://a3.geosrbija.rs/ ovo nova verzija geo srbije ili neko podešavanje drugacije malo drugacije od ovog što ja koristim ovo mi se sviđa zbog mogucnosti merenja koliko koja linija to jet ,međa od koje daleka još jednom izvinjavam se zbog :off_topic:

Nazad
Vrh