Kolika je cena sirovog mleka kod vas ?

Pozdrav forumasi, sta ste utihnuli?
Kolika je cena kod vas? Da li je bilo povecanja I koliko?
 
Код нас је нека чудна отимачина за млијеко,цијена у појединим млекарама на количину преко 1000л 0,69км,тј 0.34.5ец плус премија 0.15ец владе Републике Српске.Стигао нам је у удружење допис из Словеније за фирму у Италији која потражује неограничену количину млијека по цијени од 0.35ец.
 
Mi smo prešli u mlekaru Šabac pre skoro 2 meseca i trenutna cena je 35 rsd za m.m 4,0% i količinu 100+lit.dnevno.
 
Poslednja izmena:
Ja stvarno ne znam sta se tu isplati za te pare.Ja sam imao cenu od 36+pdv kad su skinuli cenu na 34 u julu i rekli da nemogu vise platiti sve sam prodao a imao sam31 kravu na liga boksovima i prosek stalski 29,5l+steone junice i telad jos oko35 kom.Sad je sve prazno a ja konacno gospodin covek.Da sam znao uradio bi jos pre dve tri godine to.
 
Nisam ja bio u minusu ali to je posao koji zna samo onaj sto drzi krave.Nije ostajalo kao pre i zasto to da radim kad ima i mnogo laksih poslova.Samo tu hranu sto sam spremao za krave je puno a da nekazem sve ostalo,jednostavno to je posao koji se ne ceni ovde kod nas.To sam tek sad video od kad ih vise nema.Sad imam vise vremena za sebe i porodicu.Bio covek ostavio kaparu za izmuziste i vise nije dosao,odustao,a bazen jos nisu odneli to pokazuje koje je ovde interesovanje:osmeh:
 
Slažem se za posao ... ja ću gurati dok mogu a posle verovatno kao i vi. Pošto mi je mlečno govedarstvo glavni izvor prihoda trebalo bi da nađem neku alternativu pre nego što stavim katanac na štalu.

Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока
 
A koje mlekare? Jel moguce da i dalje drze nisku cenu i dalje?
Baco, iz koje ste mlekare vi presli u Sabac? Ko jos otkupljuje kod vas u Mihaljevcima?
 
Da li Sabacka mlekara cenovnik odredjuje samo prema masnoj jedinici ili rade i oni mikrobiologiju
 
Kakva je ta mlekara iz UBA.Imam priliku da nosim kod njih jer daju od 30-33din.Mi imamo samo mleko produkt i plaća 27 din.Koliko su korektni i šta zahtevaju.Molio bih informacije ako neko radi sa njima.
 
Nazad
Vrh