Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moras bazen imati,ne znam kako to jos niste resiliSvaka čast za mlekaru.I posle se priča o nekim greškama kod proizvođača,matičenju...Džaba sve kad nemaš cenu.
Januar mesec smo imali 3200 l mleka pa računaj koliko gubimo zbog cene.Po ovoj listi je u pitanju 20 dinara,skoro.
dakle kako si opisao,moras se opredeliti:Ne da se.Krave nam se tele kampanjski.Prošle godine su nam se 7 od 10 krava telile od avgusta do oktobra aod toga 4 septembra pa nismo 3 meseca nosili u mlekaru a mlekare traže svaki dan 100l..A ovo od kuće ne bih da dajemo u mlekaru jer ide po 100din a kod nas sad ko ima laktofriz ima 7,8 dinara više.Mi sad imamo 46 dinara.Nikad nismo imali više od 50.
Ne znam što ti misliš da ja kukam ako sam ti iskreno odgovorio oko laktofriza.Ovde je bolje prećutati i ispadaš pametniji..Naša mlekara malo plaća,uopšteno.I da pripojim to mleko što prodam u tom periodu kada je 7 krava zasušeno ne mogu da ispunim zahteve mlekare.dakle kako si opisao,moras se opredeliti:
ili bazen ili i dalje prodavati od kuce po 100din(zbog cega kako shvatam i nemas bazen) ali onda nemas prava kukati na cenu
ne moze oba
vrlo je prosto
minus ili plus
ako si u minusu zbog toga sto prodajes od kuce znaci da to moras da prestanes raditi,ako ti to pokriva manju cenu(nego da imas bazen za svu kolicinu mleka i naravno vecu cenu) onda jbg radi i dalje tako ali onda mlekari nisi znacajni snabdevac jer i sam kazes da im 3 meseca nisi predavao mleko i sto bi onda oni korigovali cenu otkupa
Uglavnom za sebe i po neka kila se proda.A jel prodaješ sira?
U Nišu i okolini već godinama nema domaćeg sira, retko se nalazi.
Ženina drugarica se udala u Mramorski potok oni imaju čini mi se 7 krava i ne mogu da postignu da prave sira kolika im je potražnja.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
evo ti 2 posta koja su kontradiktornaNe znam što ti misliš da ja kukam ako sam ti iskreno odgovorio oko laktofriza.Ovde je bolje prećutati i ispadaš pametniji..Naša mlekara malo plaća,uopšteno.I da pripojim to mleko što prodam u tom periodu kada je 7 krava zasušeno ne mogu da ispunim zahteve mlekare.
Svaka čast za mlekaru.I posle se priča o nekim greškama kod proizvođača,matičenju...Džaba sve kad nemaš cenu.
Januar mesec smo imali 3200 l mleka pa računaj koliko gubimo zbog cene.Po ovoj listi je u pitanju 20 dinara,skoro.
Koja mlekara?Kod nas 54 Dinara, oko 150 litara dnevno.
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Koja je mlekara ovde u pitanju?Ово је и даље актуелни ценовник код нас. Годину и по дана никада није мењан, ни када је код других расла цена ни када је падала.