Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
krki je napisao(la):zanima me ........................postoje neke čileanske rase koje nose isključivo zelena jaja
cika Zlatko je napisao(la):sve je vrlo jednostavno.....
.......................iskopiras karticu sa brojm tekuceg racuna jer inace za
Kupio sam soju s namerom da eksperimentisem malo oko spremanja smese. Trazio sam sojinu sacmu a dobio sam nesto slicno mekinjama.Prodavac u polj.apoteci je slegao ramenima i rekao : pa to je ta soja sto se koristi u ishrani zivotinja. Posto sam ovde procitao da soja mora biti termicki obradjena sad ne kontam da li sam dobio pravu . Da li se u polj.apotekama prodaje samo ta koja je jestiva za nosilje ili mozda ima i neka druga koja jos nije `spremna` ?
na trenutnu cenu jaja je super od jesenas je dobro! ali sad posle uskrsa i pred leto malo ce pasti cena, to je neminovno...interesuje me ako neko moze iskreno da mi kaze kakva je sad situacija sa nosiljama.. pricam o broju od 100 komada, kakva je racunica na mesecnom nivou sto se tice utroskja hrane i zarade.. naravno uz obezbedjen plasman itd.. pozdrav !
Pozdrav svima! Pre 3 dana sam uzeo 30 iznosenih koka nosilja. Drzim ih u jednoj prostoriji na slami. Interesuje me koliko dugo one mogu da nose ?
Pozdrav gde se u okolini Novog Sada mogu naci pilici koka nosilja