Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
američkog , ma lepi su i kad odrastuLici na stafordteriera
todor je napisao(la):društvo jel ima neko terijera treba mi za pacove
i ja imam labradora a hocu da nabavim i dobermanabećar je napisao(la):imam labradora i njemačkoga kratkodlakoga ptičara
Ja bih rekao da je ovaj drugi pulin.dragansavin je napisao(la):todor je napisao(la):društvo jel ima neko terijera treba mi za pacove
Prezime imam ja 2 terijera cista, ali ih nedam bez ljutnje. Par steta koje su mi napravili:
Pojeli mi kablove na aparatu za zavarivanje, pojeli mi kabal od pumpe za naftu, pocupali par dodatnih zica na 539, itd...
Post je spojen: [time]1255954489[/time]_________________________________________________
ovo je inace jedan od tih terijera a zove se Soko, imam jos jednog psa pored 2 terijera ali nemogu da znam koje je rase pa kad ga slikam postavicu sliku ako moze neko da pomogne
Post je spojen: [time]1255954690[/time]_________________________________________________
kao stene
Moje saucesce. A bas bio simpatican.dragansavin je napisao(la):E nazalost Bobija vise nema prekjuce je poginuo ,pregazio ga kamion, a tek je dosao da bude pas ali sta da se radi