fiat615
Član
@hazzee najbolje da odes vidit ovog fiata samo se nezna u kakvom je stanju, najbolje da vidis fiat 680 dt moj kolega ga ima i prezadovoljan je sa njim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Apsolutno ti preporučujem YTO 904.Koji traktor da kupim u rasponu snage 70 do 100 ks nov naravno za lake poslove sem rusa 82 jer prednji točkovi se troše jako brzo i john deere-a zbog
(setva pšenice,branje,prskanje,rasturanje đubriva,špartanje)
Ma bezi od kineza, bez ljutnje diklofen , kod nas ga je uzeo jedan i prvo mu je otislo nesto u prednjoj vuci i sad je smasino diferencijal a traktor star godinu dana
au kolega kakva mana"prednji tockovi se trose jako brzo".pa prednje tockove treba nastelovati pa se ne trose jako brzo.svakakve mane rusa sam cuo ali ova je vrhKoji traktor da kupim u rasponu snage 70 do 100 ks nov naravno za lake poslove sem rusa 82 jer prednji točkovi se troše jako brzo i john deere-a zbog
(setva pšenice,branje,prskanje,rasturanje đubriva,špartanje)
Razmisljao sam o njemu ali mi je on "strkat" i veliki a i sam ukljucuje prednju vucu nije mi pouzdan u slezenju niz nagib jer neznas dali je ukljucio prednju vucu ili nije...Ima on dosta mana u tom smislu nije on dzabe u odlicnom stanju od 2000 do 3000 eura.U svakom slucaju hvala na predlogu ali ja bi ipak neki malo manji traktor od njega.Miloše, LTZ T-40
Koji traktor da kupim od 40 do 60ks sa duplom vucom? Zivim u prilicno brdovitom kraju i izmedju ostalog obradjujem 2 hektara maline.Tranutno imam Vladimirca T25 u odlicnom stanju ali za obradu maline treba mi traktor duplak ali opet da nije velikih gabarita da bi mogao proci izmedju redova da prska,frezira malinu...Toma Vinkovic nedolazi u obzir!!! Zanima me sto jeftiniji traktor ali da nije vece snage od 60ks.Mislim da bi mi bilo idealno 45-50ks.