Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je na rusu sve bilo podredjeno funkcionalnosti sto mu onda nisu napravili vecu kabinu zbog preglednosti,bar njima nije problem da dodaju koji kvadrat lima za kabinu.
Moj komsija ima 52, koliko mi se ima na svakom klipu po grejac.... Kupio je novu Rakovicu 65 pa ga prodaje....
e kad takvu blokadu ugradis na tvoj 820 onda ces imati blokaduJa neznam apsolutno nista u MTZ 52 jer u mom karaju ima samo MTZ 82 i LTZ T-40... MTZ 52 on nema blokadu???
e kad takvu blokadu ugradis na tvoj 820 onda ces imati blokadu
za te tvoje potrebe ja nebi kupovao ni t40 ni mtz52.ciro
Ma treba mi jos jedan traktor definitivno samo se dvoumimo idalje izmedju nekih traktora.. Videcemo na leto kako stojimo sa mozda uopste ni ne bude kupovine...
svako ima svoje misljenje .naspram ove na 52 je sranje zivoza te tvoje potrebe ja nebi kupovao ni t40 ni mtz52.ciro
- - - - - - - - - -
ne fali nista blokadi na 820
Ima na svaki klip grejac,ako nafta nije smrznuta na bilo koji minus pali bez problema.Nema direktno ubrizgavanje u klip,ima pretkomore u glavi.Od T40 bolji u svakom slucaju,bar je to moje misljenje.Vodi se kao 52ks medjutim u praksi je to puno vise konja.
moj je 1966god. jos radi kao lud al samo 15 dana u godini