fiat615
Član
Sto ne napravite neku kabinu ili uzmete od nekog drugog traktora ja sam na fiata stavio zetorovu kabinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
od nove 82
ja kupio za 600 i stavio zato ti i pisem neisplati se budziti
T40 u svakom slucaju..Jede za dorucak 558,kako god okrenes,nije mu ni do kolena..Sta on potegne 558,moze da sanja o tome...Ima cak i grejanje u kabini,a izdrzljivi su mnogoPozdrav za sve forumase.....Treba mi jedna informacija koji je traktor "bolji" i koji mi je bolji za obradjivanje 6 jutara zemlje mtz t40 sa duplom vucom ili 558??? Zanimaju me iskustva sa t40jer mi je pokojni deda imao 558 i traktor je super. al me nesto vuce t40 jest da je slabiji al prednja vuca......hvala u napred..
T40 u svakom slucaju..Jede za dorucak 558,kako god okrenes,nije mu ni do kolena..Sta on potegne 558,moze da sanja o tome...Ima cak i grejanje u kabini,a izdrzljivi su mnogo
Nemoze 558 nikako biti bolji traktor od T-40as... Za mene je nemoguce to porediti..