Da dodam i ja koju,ne znam zasto sa tolko zemlje uopste razmisljas o T 40 ili o 558,ali kao vlasnik jednog T 40 dv,mogu da ti kazem par stvari.
U oranju,tanjiranju ili bilo kojoj tezoj operaciji u njivi 558 nema sta da trazi pored njega,jednostavno odlican odnos snage,tezine i precnika guma i njegova cuvena automatska prednja vuca cine da je ovo jedan jako zahvalan traktor i uopste nije veliki potrosac,nista manje od njega ne trosi 558.Ima servo volan,koji ako je ispravan radi odlicno,kod 558 ako nemas naknadno ugradjen servo - kratko receno na...o si.
Od mana sto ima je pre svega velika neudobnost i nepreglednost,jako je nepristupacan za bilo kakve popravke,pa i najosnovnije,nezgodan prelaz izmedju cetvrte i pete u transportu ( brzina se tako penje duplo) i ima problem sa zaletanjem vecih tereta.
Mozda ljudi koji nisu vozili T 40 nisu primecivali,ali iako je kabina neudobna i nepregledna,ima jako dobro uradjena cevasta ojacanja unutar kabine,tako da i kod nekog lakseg prevrtanja verujem da vozac ne bi stradao,a kolko se secam kod 558 je go lim i staklo.
Delovi za T 40 su jeftiniji nego za 558,osim ako ne racunamo gume
Kolko sam vidjao u oglasima,558 ume da dostize neke vrlo ambiciozne sume,a licno smatram da ne vredi toliko.