Koji traktor koristite?

Pozdrav svima,evo i ja nesto da kazem ovde.Sto se tice traktora posedujem belarusa 1021.3 kupljen u decembru 2012. i Imt 539 sa indijskim tafe motorom kupljen u junu 2009.To je to sto se tice traktora,takodje posedujem sve prikljucne masine za njih,kao i 3 zmaj prikolice i kombajn zmaj 142.

како ти се показао 539 са индијским мотором ? ја сам га узео јесенас па а знам чему да се надам

s obzirom da je uspelo jos jednom svima koji su bili od pomoci! evo i fergusona koji se bas i ne vidi, s obzirom da i nije trebao da bude u prvom planu :) to je taj ursus, nije savrsen, nije otvaran, jos uvek radi sve sem kompresora.

Poslednja izmena od urednika:
Za sad koristim imt 539 ali za nekih godinu dana trebalo bi da ga sredim onako komplet lepo za pocetak sa njim a posle videcemo kako se budu stvari odvijale u ovoj zemlji

Ja koristim
-Tomo vinkovic pe18 iz1973
-Frezu tomosovku
Uskoro stize imt533
tomo-028.jpg

U globalu smo vrlo zadovoljni s 539P, kupljen nov 2001., godišnje radi možda i do 500 rh, jednom zamjenjena lamela i komplet je predihtan motor napred i nazad, cureo je ko rešeto i lani je sređena PVP i sad ide ko zmaj!
Ima malo problma s električnom instalacijom, dosta loše je to izvedeno, ali to sve ja rešavam i držim pod kontrolom.

@mladja...tako ja računam negdje 4000-5000 rh, pošto je sat stao na 1700 rh prije jedno 7-8 godina :) Zadnjih par godina tuče sigurno 500 rh ko i 565 i Same godišnje!

@ichibinmilan...tako je, kupovali smo sve nove traktore, 540-FIAT motor kupljen 1978., 565 kupljen 1989., 539 kupljen 2001., a tu je još i bio 560 stara linija kupljen 1986., prodan je godinu dana nakon šta je kupljen SAME 2006. godine!
U planu je još neki traktor oko 70 ks da se kupi, najverovatnije će to da bude 577 DV u dogledno vreme i da mu se ubaci prednji utovarivač i to bi onda bilo to!!

Pozdrav,
Ima li iskustva ljudi sa Solis traktorima koji su se pojavili skoro kod nas u Srbiji?
Da li je neko vozio, probao, kupio?
Hvala

Nazad
Vrh