Jel sejete kukuruz na kukuruz? Kako djubrite suncokret?Mi ćemo kao i do sad. Samo urea u proleće. Za kukuruz nikad nismo išli sa osnovnim...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel sejete kukuruz na kukuruz? Kako djubrite suncokret?Mi ćemo kao i do sad. Samo urea u proleće. Za kukuruz nikad nismo išli sa osnovnim...
Ispada da mi više bacamo po ha.Obično ide za pšenicu 250 kg mešanog i 300 kg uree ili neka kombinacija,recimo 200 kg urea i još kasnije an ili kan ili 100kg urea plus onda više an ili kan.Za kukuruz bacamo 300 npk+300 uree po ha a za soju ide 200kg po ha mešanog đubriva zavisi koja se kombinacija nađe 16:16:16,6:24:12,10:20:30.Prošle a i ove godine je isti plan. 120 kila 6-24-12. U februaru 120 kila uree. I krajem marta 120 kila amosulfan. Sve po jutru...
Kako se pokazalo ,jel uspeo kukuruz da ga usvoji?Bacao sam MAP u proleće, jer sam radio analizu zemlje posle jesenjeg oranja
Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk