Život nije lak ali nije ni aceton pa tako i veštak vs.stajnjak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I na jedne i na druge, nije rekao koja polovina..Darko ovo mešano jel ideš na ovo gde je 250 uree ili na druge gde je 150+150?
Kako gde, zavisno od kondicije i kvaliteta zemlje.Darko ovo mešano jel ideš na ovo gde je 250 uree ili na druge gde je 150+150?
U kojem je uzrastu kukuruz, koje visine ili broj listova? Čuo sam da treba tempirati pred kišuJa to radim sa AN-om ili KAN-om jer se on topi. Spremio sam 500kg na 2,5lanaca znači po 200kg po lancu. Sve zavisi i od padavina. Razbacaš i posle oparaš to je najbolja kombinacija. Malo požuti gde ga potrefi ali se izvuče i tera.
Šta znam od 15cm visine pa do 25-30 kada je za paranje kako te vreme uhvati. E što se kiše tiče valja posle rasturanja da padne da bi AN ušao u zemlju kao i za sve. Poenta je da kan ili an ne isparavaju već se tope i mogu da čekaju kišu. Isti princip kao i za pšenicu. Čim kiša padne odma se usvajaju u bilku...U kojem je uzrastu kukuruz, koje visine ili broj listova? Čuo sam da treba tempirati pred kišu