zombie_666
Banned
Kako ti se prije pokazao ako si koristio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto toliko ureje ?Ja uzeo NP 16x20 + Sumpor i Bor 200 kg/ kj ili ti 347kg/h predsetveno će dobiti 200-250 kg/kj Ureu i mislim da će biti orlajt
Pa ja i ne đubrim mnogo naspram Mome i Zombija oni đubre baš puno.Inače uvek zaoravam 200-250 kh/kj 3x16 ili 3x15 i pre setva 15-20 dana bacim ureu 200-250 kg/kj i odmah setvospremač i to je to osim ako sejem suncokret onda nema uree ali 3x16 obavezno.Al ga vi gnojite,kao da sami proizvodite djubrivo
Radim ja i umesto 150kg uree rasipacem idemo vec 4 godine 120-140kg kroz depozitore na sejalici. Prosle godine smo mesali ureu i nutri MAP 2:1 i tu je najbolji kukuruz bilo...( Nazalost samo na dve njive) . ponovicu ove godine pa cemo potvrditi mozdaJel radi neko od forumasa ureu kroz setvu? Kolika je ful doza u tom sistemu, a pritom je jedini nacin predsetvenog djubrenja?