agrotraders
Član
Na kakvom pritisku ti radiš? Koje boje su tvoje dizne?
Jeste da primena kod tebe i primena kod mene nisu iste ali cilj jeste.
Jeste da primena kod tebe i primena kod mene nisu iste ali cilj jeste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
agrotraders je napisao(la):U pravu si.
Ja radim sa vrtložnim Albuz jedino fungicide razlog znaš i sam. A za ostale stvari koristim lepeze-plosnate (Tee jet o4-110, i Laechlair ID 03-120 za vetar) Na prskalici imam triplexe(jel znaš šta je to?). Prskalica je Vreček-Kranj 12m klateća sa ogomnin regulatorom koji je najveća prednost u odnosu na Agromehaniku izuzetno se fino da podesiti izjednačavanje pritiska. Naravno vazdušne podrške nema. Pumpa je 3 klipna -membranska mislim 115lili 125l.Tank je 660l + tank za pranje. Grana je dosta slaba -Agromehanika ima bolju bar mi izgleda tako(tuđe -slađe)
Za sad sam zadovoljan (ima 8 god.) A naradi se u povrću znaš i sam.
Crkla mi je membrana na kompenzatoru pritiska i kupim ja novu Agromehanikinu(kao pumpe su identične) ono ćorak ,nepaše ni blizu. Moj kompenzator je dosta veći i sad neznam gde da je potražim a proleće je blizu.![]()
agrotraders je napisao(la):Hvala na ponudi za pomoć i na informacijama.
Pokušaću da kontaktiram Syngentu, ako ništa od njih onda ćutebe iskoristiti.
P.S. U svakom slučaju možemo organizovti susret na sajmu sa ili bez papirića.![]()
I ja imam takvu prskalicu,prosle godine sam kupio nov regulator dizne su Lecher 110 04crvene,koliki pritisak treba da bude u pumpi,i koliki pritisak u regulatoru odnosno na manometru regulatora, da bih oprskao 3 jutra sa 440litara vode,sa traktorom imt 560?Dali neko moze da mi objasni ,od kad sam promenuo regulator nemogu da je nadjem nikako!Dragan18 je napisao(la):ja bacam 140 litara po jutru a dizne su lehler (lepeza) a prskalica agromehanika Kranj 440 L
mucobieno je napisao(la):Imam pitanje u vezi tih Lechler dizni, jel kod njih su velicine iste kao i kod ovih obicnih? tj jel obicna 003 ista kao i ta lechler 3, po utrosku vode?
Koja je razlika u bojama medju njima?
tačno,čak i za nijansu malo veći,da bi mogla pravilno da radinikola indjija je napisao(la):grunt kod mene na agromehaniki(660lpumpa 105l) pise da je najbolje da na pumpi bude isti pritisak sa onim kojim prskas