Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Koja je trenutna cena balirane lucerke(deteline) u vašem selu?
Ja sam sto sam imao za prodaju, utopio sve jos u decembru i januaru po 16 din/kg. Da sam imao jos 1000 bala i to bi otislo po te pare. Februar je zadnji voz za prodaju deteline, posle lako moze da se desi da ostane neprodata...
Ja prodajem po 300 dinara i ide nekako, po 3-4-5 bala po kupcu...
Komšija iz 2. ulice traži 400 dinara......
Po veličini i težini bala,moje-njegove, tu su negde, slične....
Ja sam cele godine prodavao po 18 din kg, sa njive.. Neki su tražili i više, do 25,ne znam koliko je ko dobio, ja sam i sa ovim bio zadovoljan, meni je taj kupac trebao i prošle godine a trebaće mi sledeće, ako me razumete...
Nekad je cena kilograma deteline bio kao i cena kukuruza. Sad je to malo u debalansu, a i manje stoke pa je mozda manja potraznja za detelinom. S druge strane mnogo je manje deteline po ataru pa je i nema toliko u ponudi, bar kod nas.
Ispraznio danas senik....
Prodao svu preostalu količinu jednom kupcu....
44 bale po 300 dinara....
I time završio karijeru....
Lucerište razoravam i zatvaram radnju....
Nema sanse, ako pricamo za ovu sa njive koja kalira do zime 15-20%
Pravim bale 15-17kg x34 je kukuruz, daj te molim vas ko to da plati????
Jedva sam udomio po 25din. Zvali me njih 20 i skupo, samo se jedan uklopio!
Plaćali su ovde, nema ponude a prazne jasle...za valjuške od bala plaćalo se 300-350 rsd/bala.Ja sam kupio po 300, lepe bale(ja balirao čoveku )a uzeo sam i na zajam od drugara da mu vratim isti broj bala.