cika_jova
Član
..... a trenutna cena bale deteline kod nas je od3 do 4 evra za balu od petnestak kilograma,i trazi se i po toj ceni.............
.
au naopako, pa posto ce da bude u martu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
..... a trenutna cena bale deteline kod nas je od3 do 4 evra za balu od petnestak kilograma,i trazi se i po toj ceni.............
.
Jel imas broj od te farme, i jel imaju jos te lucerke ?Da li je neko uzimao u sivcu sa neke farme lucerku,navodno kako sam cuo nije ni 20 din/kg ali je lucerka 3-4 godine stajala u big balama?
Pa nemam broj ni nista,ali mogao bi naci na netu,samo sto je fazon trebalo bi kupiti jednu raseci videti kakva je pa onda dalje,jer moze biti korov ili neka iskisnula a ti to spolja ne vidis a bale su verujem blize 500kg i nabijene djavolski,zato sam pitao jel neko uzimao da vidimo sta je to,jer ipak je 3-4 god stara a uzmimo u obzir da to nisu bile bas susne godine.Jel imas broj od te farme, i jel imaju jos te lucerke ?
Skupo to kod vas dosta, kod nas je cena 30 din kg za extra lucerku....Ja bih imao da prodam 500 bala lucerke. Prvog kosa oko 300 i trece i cetvrtr 200. Cena 35 din/kg. Bale su u proseku oko 12kg.